Angelique in gesprek met client tijdens adviesgesprek

Bedrijfsadvies

Eenmalig bedrijfsadvies

De impact van veranderingen is voor iedereen anders. Elk mens heeft zijn of haar eigen manier om daar mee om te gaan. Wanneer iemand in je bedrijf moeite heeft met verandering, kan ik een oplossing bieden. Soms is een kort advies genoeg. Dan wordt in een gesprek het belangrijkste knelpunt besproken. Daarop volgt een advies over hoe het knelpunt binnen het bedrijf aangepakt kan worden. Het is ook mogelijk om begeleiding te krijgen bij het implementeren van de deze aanpak.

Advies en begeleiding

Soms blijkt na het advies dat er meer nodig om wel of beter met het probleem om te kunnen gaan. Dan kan counselling een uitkomst bieden. Er is dan namelijk verandering bij de persoon zelf nodig. Hiervoor is het belangrijk dat diegene zelf ook de noodzaak voelt om te veranderen. Het kan betekenen dat het nodig is om het gedrag te veranderen, een andere benadering van de situatie aan te leren of te kiezen voor een heel andere richting. Ik kan dit proces incompagny begeleiden, online via een videoverbinding of bij mij in de praktijk. Tijdens het counsellingsproces van persoonsverandering ligt de nadruk op groei, ontwikkeling en het gebruiken van eigen vermogens. Er wordt naast de actuele klachten gericht op de gehele levensomstandigheden van de cliƫnt. Geluk, zingeving en gezondheid spelen daarbij een belangrijke rol. Door deze aanpak wordt er gewerkt aan herstel en ook nadrukkelijk aan het voorkomen van terugval of symptoomverschuiving.

Groepsbegeleiding

Wanneer (op handen zijnde) verandering effect heeft op de hele groep, is een groepsbegeleiding ook mogelijk. Ook hier volg ik de werkwijze met een kennismaking en drie fasen. Daarbij wordt gefocused op wat de groep ervaart, wat het nodig heeft en hoe de groep dat kan bereiken.

Tarieven


Counseling wordt steeds vaker volledig of gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen. Informeer ook bij uw eigen zorgverzekeraar.

Angelique Beekhuizen Counselling en Advies is geregistreerd als zorgverlener, lid bij ABvC en SCAG.

Kennismakingsgesprek

Duur: 30 minuten
€ 45,-

Counselling gesprek

Duur: 60 minuten
€ 90,-

Counselling met een groep

Duur: 60 minuten
op aanvraag

Laten we samen een oplossing vinden

Je kunt bij mij terecht voor fysieke en online sessies. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is een lift en een mindervaliden toilet aanwezig . Er is voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving van de praktijk en er zijn laadpalen voor electrische auto's. De praktijk is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer; bus lijn 6 vanaf Leiden CS of vanaf Leyhof Leiderdorp (halte Sisalbaan).

Fotocredits 'Fotografie Lavinia