`Ik ben Angelique Beekhuizen, sociaal en organisatie psycholoog en counsellor psycholoog, Fotocredits: Lavinia Fotografie

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Angelique Beekhuizen. Welkom! Ik ben opgeleid als Sociaal, Arbeids- en Organisatie Psycholoog, Counsellor Psycholoog en internationaal trainer in Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). Ik ben getrouwd en moeder van twee volwassen kinderen.

Sinds jonge leeftijd ben ik maatschappelijk betrokken en zet ik me in om anderen te steunen. Tijdens mijn middelbareschooltijd zette ik me in voor het welzijn van andere jongeren in een jongerencentrum. Als student kwam ik op voor de belangen van andere psychologiestudenten, onder meer als bestuurslid in een studievereniging.
Ik studeerde Sociaal, Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Leiden en ronde die opleiding succesvol af. Ik zette mijn kennis in voor communicatie, media en politiek. Terwijl ik me steeds verder ontwikkelde, ontstond de behoefte om meer met mijn psychologische kennis te doen. Ik volgde opleidingen in NLP, Hypnose en Tijdlijntherapie en richtte een eigen praktijk op. Ik begon als lifestijlcoach en NLP-trainer. Na een aantal jaar deed ik een opleiding op HBO niveau voor schoolcounselling bij SCN. Ik begeleidde jongeren met sociale en/ of leerproblemen. Ook gaf ik diverse trainingen en workshops met een link naar NLP en focustechnieken.
Na een aantal jaar gewerkt te hebben als wethouder sociaal domein ben ik weer begonnen met een eigen praktijk. Met de ervaring die ik opgedaan heb in de afgelopen jaren is mijn focus steeds meer verschoven naar veranderingen in het leven van mensen. Als wethouder zag ik hoezeer dit kon ingrijpen in het leven van mensen. Of zij de verandering nu zelf initiƫren of wanneer het hen overkomt, in beide situaties vergt het veel van hen om hun leven tijdens en na de verandering vorm te geven. Om te leven in de veranderde werkelijkheid, waarin zij iets of iemand verloren hebben waar zij veel om geven. Dit heeft ook invloed op je werk of studie. Zeker als de verandering of het verlies daar plaatsvindt. Dit boeit mij en heeft ervoor gezorgd dat ik nu mij richt op deze groep mensen. Ik heb voor deze begeleiding de HBO opleidingen Psycholoog Counsellor, Counselling bij Rouw en verlies en Counselling en Levensfasen gevolgd bij SCN. Ook ben ik Talent Motivatie Analyse Professional.

Ben jij iemand of ken jij iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken bij het omgaan met verandering in zijn of haar werk of studie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Wat ik doe

Ik help mensen die te maken hebben met een ingrijpende verandering in hun leven waar ze meestal niet voor gekozen hebben of waar ze liever niet voor gekozen hadden. Een verandering die invloed heeft op hun werk of studie en waar ze zelf een manier voor willen vinden om er mee om te gaan. Om het een plek te geven, waar het niet vergeten wordt, maar waarmee ze wel verder kunnen. En zo weer kunnen functioneren naar eigen vermogen en op de manier die bij ze past. Je kunt dan denken aan het verlies van een dierbare, het verliezen of veranderen van je baan, het veranderen van je gezondheid, het verbreken van een relatie of het verhuizen vanuit je vertrouwde huis. Ook help ik mensen die zelf iets willen veranderen in hun werk of studie, maar nog niet weten hoe ze het willen aanpakken en waar ze moeten starten. Fijn dat we elkaar gevonden hebben. Laten we kennis maken en samen aan de slag gaan.


Maak een afspraak
fotocredits Lavinia Fotografie

Laten we samen een oplossing vinden

Je kunt bij mij terecht voor fysieke en online sessies. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is een lift en een mindervaliden toilet aanwezig . Er is voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving van de praktijk en er zijn laadpalen voor electrische auto's. De praktijk is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer; bus lijn 6 vanaf Leiden CS of vanaf Leyhof Leiderdorp (halte Sisalbaan).

Fotocredits 'Fotografie Lavinia