Image ID: 85878519
			Copyright Rawpixelimages | Dreamstime.com
			https://www.dreamstime.com/rawpixelimages_info

Reeks Workshops 'Omgaan met verandering en verlies'

We gaan in kleine groepjes van maximaal 8 personen aan de slag tijdens 8 bijeenkomsten. Voor we starten hebben we een individueel kennismakingsgesprek waarin we samen bepalen of de workshops voor jou passend zijn.

Tijdens de workshops ga je aan de slag met jouw doelen, je mogelijkheden en eigen strategie├źn.

Binnenkort lees je hier meer over.

Reeks Workshops 'Ik wil veranderen en wil ontdekken hoe'

We gaan in kleine groepjes van maximaal 8 personen aan de slag tijdens 4 bijeenkomsten. Je leert hoe je je verandering helder kunt krijgen en wat je daarbij tegenhoud. Daarna ontdekken we wat je kan helpen om te veranderen en wat je daarvoor nodig hebt. Ten slotte bepalen we een strategie en kan je aan de slag.

Je leest hier binnenkort meer over.


Aanmelden
Image ID: 85878519
			Copyright Rawpixelimages | Dreamstime.com
			https://www.dreamstime.com/rawpixelimages_info

Laten we samen een oplossing vinden

Je kunt bij mij terecht voor fysieke en online sessies. Neem gerust contact met mij op, dan plannen we een kennismakingsgesprek en kijken we wat ik voor je kan betekenen.

De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is een lift en een mindervaliden toilet aanwezig . Er is voldoende gratis parkeerruimte in de omgeving van de praktijk en er zijn laadpalen voor electrische auto's. De praktijk is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer; bus lijn 6 vanaf Leiden CS of vanaf Leyhof Leiderdorp (halte Sisalbaan).

Fotocredits 'Fotografie Lavinia